» Elin Algotsson

Rastlöshet.

Daily life Permalink0
Ja vad gör man när man helt plötsligt blir kreativ och inte kan sova? Jo, man ändrar på sin blogg som man nästan aldrig uppdaterar. Jag är väl rolig jag! Men fräscht blev det, och nu kanske känns lite roligare om folk skulle få för sig att läsa när det faktiskt finns något att läsa :).

Idag har jag inte direkt gjort något spännande. Dagarna går så fort, men man minns knappt vad man gör med dem. Jobbat, städat, träffat familjen och tagit det riktigt lugnt har jag gjort iallafall. Börjar få ordning på mitt place nu och bortsett från att det är på andra sidan stan mot vad jag en gång vart van vid så börjar det faktiskt bli himla mysigt. Men jag längtar verkligen tills jag och Christoffer skaffar våran lägenhet. Med våra saker. Där vi ska bo, tillsammans. Vi är ju liksom med varandra mer eller mindre varje dag, och det börjar bli jobbigt att planera vart man ska vara, vad man ska ha med sig osv. Så det ser jag fram emot - att ha allt på ett och samma ställe. Även om jag tror erfarenheten av att bo själv kommer göra mig gott, och kanske - förhoppningsvis blir det sista gången jag får uppleva den, så jag får ta vara på den :). Men jag tror verkligen på oss, och hade jag inte gjort det hade jag såklart inte vågat ha planer på en framtid ihop med honom. Vi har sjukt kul ihop. Vi gillar samma mat. Vi har drömmar och mål åt samma håll. Vi är lika spontana båda två. Vi kan prata om precis allt. Vi är varandras bästa vänner. Vi tokiga två - under ett och samma tak, permanent, kommer vara det bästa på länge!
 

How wonderful life can be.

Daily life Permalink0

Livet har en tendens att ordna upp sig trots alla motgångar man kan tvingas gå igenom. Första gången på riktigt länge känner jag mig riktigt lycklig. Mycket tack vare min styrka och en viss person som stöttat mig och funnits där för mig genom mycket på kort tid. Min pojkvän. (Mina vänner och min familj har självklart hjälpt mig också!)

Christoffer har vänt mitt liv totalt, jag får vara den glada Elin som jag saknat, jag får höra hur fin och härlig jag är när jag som mest behöver det. Och han tror på mig! Vi har planer på att flytta ihop till hösten, och ska resa utomlands tillsammans med hans familj i november, och det skrämmer mig inte ett dugg. Det gör mig bara varm i kroppen att vi "vågar" planera så långt fram, att vi vet vart vi står :). Han är min bästa vän som jag träffar varje dag. Han är en av de få som jag kan prata om allt med. Och då menar jag verkligen allt.

Grattis på födelsedagen min klippa, jag älskar dig <3

Till top