» Elin Algotsson

Godingar.

Daily life, Katterna, Kärlek Permalink0
 
Christoffer & Alice var lite trötta innan idag ;).

Sammandragningar och ryggont.

Daily life, Graviditeten med Nellie, Tankar Permalink0
Hela natten har jag haft sammandragningar som kommit och gått. De har inte gjort så ont men de har verkligen känts av och är obehagliga. Är inte första gången jag har sammandragningar men inatt har de varit riktigt jobbiga. Har haft lite ömt i magen med, som mensvärk. Och min kära rygg har hälsat hem. Den är kaputt. Foglossningar som heter duga just nu. Antar att timmarna ståendes igår gjorde sitt och jag är ändå glad att vi åkte nu och inte om några veckor. Vet inte hur min kropp hade reagerat ännu mer längre fram i graviditeten.
 
Jag har bra och dåliga dagar. Ibland känner jag mig överkörd och förstår inte hur jag ska klara av eller orka med såna här smärtor och symptom fram till förlossningen, medan jag andra dagar mår överlag väldigt bra och vardagen funkar utan smärtor såpass att jag kan njuta av hur mysigt det är att vara gravid. För jag älskar verkligen att vara gravid. Trots alla smärtor och allt det inneburit så är känslan och glädjen av längtan efter att bli en familj helt oslagbar.
 
 

En otroligt lång dag på ullared!

Daily life, Shopping, Till bebis Permalink8
Herregud, jag är helt slut. Vi kom hem från en heldag på Ullared ihop med Robert och Ninni för några timmar sedan. 5,5 timmar var vi i varuhuset inklusive mat och fikapaus då. Det är mitt rekord! Aldrig varit därinne så länge och tänker aldrig vara därinne så länge igen. Var så galet mycket folk så man blev ju nästan grinig av att vara därinne... men vi härdade och dagen blev ganska bra ändå :). Har ont i ryggen, fötterna, haft sammandragningar i flera timmar och foglossningar som heter duga. Men nu har vi fått med i princip allt på våran lista och har i princip 95% av alla bebissaker färdiga. Enbart åkpåse som vi inte fick tag i någon för de var så fula... Men å andra sidan är det inget vi behöver förrän kanske nästa år ändå ;). Och blöjor hade de bara för lite större bebisar så vi valde att skippa det denna gång och köpa på oss framöver isåfall!

Här kommer bilder på alla köpen vi gjorde till bebis idag!

Musikmobil till spjälsängen, brio vyssan lull "vaggfötter" till spjälsäng, gosedjur med speldosa, täcke och kudde till vagnen, bäddset till spjälsäng och vagga, örngott till vagnkudden, plastad frotte, två lite varmare gosiga filtar, en gallerfilt, en badcape att mysa in bebis i efter bad :).

Våtservetter, babyolja, babyschampoo, zinksalva, bitring, babytops, örontermometer, badcape, tvättpåse för att inte slarva bort alla bebisstrumpor i tvättmaskinen, två mam-nappar som är extra små så att nyfödda kan ta dem, en babyborste, tossor med kaniner på, färgglad leksak, refill till blöjhinken, termos, nässug, bitring, skötunderlägg att ha i skötväskan om det krisar, en rosa body med hjärtan på, en klänning och en björnoverall. 

 


Amningskudde, amningsbhar, bröstpump inkl. två flaskor, en nappflaska, amningskupor och parfymfritt sköljmedel till alla bebiskläder. 
Det var nog allt. Nöjd med alla köpen och känns som vi fick med oss det vi behövde och tänkt oss :). Köpte lite saker till hemmet osv också men nu var det inte fokus på det i detta inlägget ;). Nu känner vi oss ännu mer redo för vår lilla tjej som är beräknad om 100 dagar på måndag.

Längtan blir absolut inte mindre, tvärtom!
 
Till top