» Elin Algotsson

Namn.

Daily life, Frågor & svar, Graviditeten med Nellie Permalink1
Har ni bestämt något namn till bebisen? Ja, mer eller mindre kan man säga! Sen om de passar när hon eller han väl tittar ut är en annan femma :).
 
Tjejnamn har vi näst intill spikat. Vi hade ett namn sedan innan vi ens blev gravida som vi båda älskade och tänkte att "Detta ska vår dotter heta i framtiden!". Men så hände det man inte vill, och anledningen att jag inte kommer skriva ut några namn innan bebisen är ute och har fått sitt namn. En kompis till mig tog vårt namn. Hon hade ju såklart ingen aning och vet ännu inte, men så är det. Och nu känns det namnet fel att ta då jag kopplar det till henne och hennes barn. Men vi har ett annat namn som vi båda gillar väldigt mycket, tyvärr ganska populärt så det kanske inte är så unikt men det hindrar oss inte. Vi vill att vår dotter ska heta det, om hon passar i det vill säga!
 
Andranamn har vi bestämt oavsett. Det blir Linnéa efter mig, och Viola efter Christoffers mamma ifall det blir en liten tjej. Blir det en liten grabb så kommer han att få pappas smeknamn som andranamn; Nemo. Förnamn till ett litet gossebarn då? Jo men det har vi också. Men som sagt, det är jättesvårt innan man sett och fått lära känna den lilla krabaten fysiskt också. Det kanske inte alls passar när man väl är där.
 
Efternamn får vi se hur vi gör. Christoffer har ju tänkt byta efternamn och då blir det självklart det som vi vill föra vidare. Men om han inte hinner byta innan så kanske vi tar mitt tills den dagen han bytt. Vi får se med tiden helt enkelt!
 
Så mycket kan vi avslöja just nu. Resten får vänta tills dagen då vår son eller dotter föds då vi avslöjar vad namnet blir. Värsta cliffhangern ;).
#1 - - Elin:

Vår lilla tjej heter Viola i mellannamn, gillar det skarpt :)

Svar: Det är jättefint! :)
Elin Algotsson

Till top