» Elin Algotsson

Valborg.

Daily life Permalink0
Idag började dagen med ett besök på sjukhuset. Snabba puckar, men skönt att bli lyssnad på för en gångs skull. Sedan blev jag jättetrött när vi kom hem jag och Nellie men vi busade en stund sedan la jag mig med henne i soffan och sov i nästan 2,5 timma. Välbehövligt för oss båda! Det var urmysigt att sova tätt intill och bara gosa ihop. Händer ju inte varje dag längre så det uppskattas ju enormt när det väl händer.
 
Valborgsfirandet är inte direkt som förut längre, men jag saknar det faktiskt inte alls.
 
När Christoffer kom hem märkte vi inte ens något utan han smög sig in i sovrummet och lade sig där för att inte störa oss, haha. Efter vilan och efter att vi vaknat till liv packade vi in oss i bilen och åkte ut till mina svärföräldrar (Nellies farmor och farfar) och hängde där några timmar. Därefter har vi haft filmmys med hämtmat. En sådan dag idag verkligen!
 
 
 
Ben & Jerrys - bästa medicinen när man är lite ledsen.

Blicka framåt.

Daily life Permalink0
 
Idag skrev vi på kontrakt för nya lägenheten. Det känns som ett trivsamt och kanonbra mellanting innan vårt drömhus dyker upp. En 3:a på första våning i ett litet hus med sex stycken lägenheter. Tre lägenheter i varje trappuppgång, så det blir otroligt lugnt och skönt! Helt nyrenoverat och toppenfräscht. Blir nog jättebra det här. Bästa av allt är att vi knappt byter område, utan bor nästan kvar i samma stadsdel :).
 
Jag firade med att ta med mig Nellie på en shoppingtur. Hittade faktiskt några sommarklänningar och ett par shorts till mig själv. Efter min lyckade shoppingrunda lunchade jag med Sandra & Colin och Matilda & Lilly en sväng. Mysigt som alltid - och behövligt. Efter den snabblunchen åkte jag och Nellie hem till min mamma och hälsade på. Gosade med hundvalpar och Nellie fick gunga. Det älskar hon verkligen :).
 
Direkt när vi kom hem fick Nellie bada med Christoffer och sedan äta kvällsgröt och sova. Vi var helt slut så blev en tidig kväll och enkel kvällsmat för mig och Christoffer. Har infört en ny regel här i hemmet nu - en mobilfri fredagskväll med start denna veckan. Kommer nog göra väldigt gott att sakta avvänja mobilberoendet :).

Söndagsslappa.

Daily life Permalink0
 
Idag hade vi en riktig latdag här hemma och segade mestadels. Vädret var ju ändå fint så vi ville ändå komma ut i friska luften lite så vi tog en promenad och hämtade paket och sedan gick vi till bilen och så åkte vi och handlade. Men vi kände oss inte hundra idag så blev hämtmat nu ikväll. Indiskt från Truly Indian, så gott!
 
I paketet var det två kepsar och en solhatt från next. Perfekt med rätt bokstav på och allt ;).
Till top