» Elin Algotsson

Ny vecka.

Daily life Permalink1
En måndag idag då ja! Idag vaknade vi sent jag och Nellie. Eller ja, startade dagen sent iallafall. Blev nästan brunch snarare än frukost haha. Men vi satte på barnkanalen på tvn och käkade lite. Sen var hon på bra humör så tog lite bilder (inlägget under) och blev faktiskt nöjd under omständigheterna. Vi har ju inget julpynt uppackat förutom Nellies lilla gran och julrenen som vi köpte nyligen för den va så fulsöt :).
 
I övrigt har det  inte varit någon vidare spännande dag då vi mest varit hemma. Men det har varit fullt ös med Nellie som numera klättrar på ALLT, vila, laga vegetarisk soppa (så jäkla god!), tvättid (dock är det tack och lov Christoffer som tvättar mestadels nu då jag inte gärna springer ner med Nellie i trapporna just nu, men blir ändring på det om 2 veckor när vi flyttat!) hämtning av paket, grinig och övertrött unge, natta Nellie, laga och äta middag, hämta ytterligare paket och sen glo serie i surfplattan tillsammans och nu ligger jag här (medan Christoffer sover som en stock) med en lillebror som har party i magen och inte visar tecken på att vilja lugna ner sig på en bra stund haha. Men det är mysigt också, bara lite dum timing att vara så sjukt pigg och busig därinne så att jag inte kan sova hehe! Tur att jag får ta igen det genom att vila på dagen samtidigt som Nellie :).
 
 
 
Förövrigt är detta det bästa med att vara iväg en liten liten liten stund från Nellie (då jag hämtade paket) - uppdateringar och bilder från Christoffer. Mitt hjärta smälter verkligen som smör i solsken över hur fina dem är ihop, min lilla familj.
 
 
 

Världens sötaste lilla tomtegumma.

Daily life, Nellie Permalink1
När Nellie vaknade på strålande humör passade jag på att ta lite julbilder. Bilder till julkort har vi redan men ville ha några egentagna bilder med lite julkänsla i. Med lite mutor i form av pepparkakor (jag vet, vilken hemsk mamma jag är som låter mitt barn få smaka på sånt! ;)) så satt hon still i några få minuter. Hon åt faktiskt bara 1 pepparkaka och höll bara resten i handen så jag måste ändå säga att hon höll sig i schack rätt bra. Bjöd till och med på ett leende. Lilla sötnosen.
 
 
 
 
 
 

Tröttheten tar över.

Daily life Permalink0
Jag är så sjukt jäkla trött nu för tiden. Jag somnade liksom sittandes under dagen och somnade i soffan vid 8 på kvällen trots att Nellie gett oss sovmorgon till 8:15 imorse. Funderar på att boka en tid för att få mina värden kollade så jag kan utesluta att det beror på dem. Järnvärdet förra graviditeten sjönk ju en del så det hade inte förvånat mig om det gjort det denna gången med.
 
Vi har monterat ner Nellies garderob idag (eller ja Christoffer har hehe), så nu blev det jättetomt och öppet därinne :). Men det känns bra att ligga såpass bra till med packandet inför flytten så det går smidigt sen när det är såpass nära inpå julen.
 
Vi veckohandlade och planerade veckans mat på eftermiddagen och all köttfärs var helt utplockat och övertaget av olika sorters julskinka. Så vi blev sugna och tog hem en skinka och griljerade den till kvällsmackor. Så himla gott! Den lilla julkänslan man kan få av såna småsaker är värdefull nu  utan julpynt, hehe!
 
 
 
Till top