» Elin Algotsson

Våffelmys.

Daily life Permalink1
Blev en sväng ut till Anna idag igen. Mamma skulle dit och bjuda på lite våfflor, det kunde jag ju inte tacka nej till liksom ;). Träffa mamma, busa med Love, mysa med bebisar och äta våfflor. Kanondag!

På eftermiddagen åkte vi och bad Christoffers bror att lyssna på bilen som jag tyckte har låtit lite konstigt, men det verkade inte vara något konstigt. Och det är ju snart dags att byta till sommardäck så vi diskuterade lite om att köpa några vettiga till bra pris och kränga på våra fälgar vi köpte förra året. Vi åkte även och köpte ny bikini till mig i knalleland jag och Christoffer. Behövde en ny att ha på babysimmet, då mina jag hade förra året inte riktigt sitter lika fint utan gravidmage och preggoboobies, haha. Köpte även linnebodysar att ha under Nellies klänningar och tröjor då det är störande när ryggen/magen blir bar av att de åker upp titt som tätt. Så några små snabba ärenden gjorde vi innan det blev hemgång.
 
Kvällen bestod av familjemys deluxe. Nellie somnade ju långt innan oss, men vi satt uppe och kollade på "Ack värmland" och annat på tvn och skedade i soffan. Man får ta vara på stunderna ihop! :D
 
 

Jämnstora kusiner.

Daily life Permalink0
Mys hos syrran är det bästa. Skulle kunna hänga där jämt, haha! Jag och Nellie åkte ut och fikade och umgicks med Anna, Liam, Emma, Ludvig och Love ett par timmar innan vi åkte hemåt. Det är så mysigt att följa barnens framsteg och få se hur Liam växer (och uppfatta hur mycket Nellie faktiskt växer som är 2,5 månad äldre). De är hyfsat jämnstora och tunga kroppsmässigt men fysiska utvecklingen är ju på olika nivå såklart :).

Fick försenade doppresenter från både Emma och Malin (min halvsyster) med familj när vi var där och hälsade på, som aldrig hann komma fram då det uppkom sjukdomar osv i samband med Nellies dop. Ett set med kläder som min syster sytt själv, en xylofon från jabadabadoo och ett armband med fjärilar fick hon, jättegulligt :).
 
 
 
 
 
 

Fruktsallad och långpromenad.

Daily life Permalink0
Denna tisdag bjöd på strålande väder, trots att vädret inte såg särskilt lovande ut från början på väderleksrapporten. Vi skulle iallafall ses några tjejer och ta en promenad och sedan fika lite och umgås ett par timmar :). Det blev himla lyckat och vädret var toppen! Vi gick två promenader på ca 5 km så vi gick en mil (Y). Himla skönt att ta vara på vädret och komma ut och röra på sig :). Det bjöds på lite fruktsallad och åt en kycklingsallad till lunch, så bättre vanor är på ingång! Mysig dag blev det <3

Till top