» Elin Algotsson

Min första riktiga mors dag.

Daily life Permalink0
Min första mors dag som mamma med bebis utanför magen. Förra året var Nellie på insidan och sparkade och hade sig. Då fick jag frukost på sängen av min älskling minns jag! Denna dagen började med sovmorgon (tack min älskade dotter!), sen åkte Christoffer iväg en snabbis och kom tillbaka med färska frallor, tropicana juice, rosor och fixade sen frukost på sängen till mig. Oboy, juice, färska frallor med gräddost och en jättefin rosbukett. Så himla underbart, min man kan <3 

När klockan närmade sig 11 så skulle Christoffer iväg till sin bror och hjälpa honom lite. Han tog med sig Nellie så jag fick vila, men jag hörde av mig efter bara 30 minuter och frågade vart mina älsklingar var haha. Efter att ha vart borta ifrån dem två kvällar i rad så fick jag ångest. Men det var behövligt att få sakna dem lite :).
 

Babysim.

Daily life Permalink0
Idag hade vi avslutning på babysimmet. Det har vart mysigt men lite dum tid på förmiddagen för vår del tyvärr. Det har stört Nellies förmiddagsvila så hälften av gångerna har Nellie varit övertrött och sur på lektionen. Men de andra gångerna har hon verkligen älskat det. Men man kan ju inte styra sina barns sömn så mycket, eller vi kan inte styra Nellies vilopauser under dagen iallafall. Så det var synd och vi kommer därför inte gå någon mer kurs innan hon är äldre då det krockar dels med hennes vila och hindrar ibland andra planer man haft :). Men är trots det glad att vi gick kursen, nu känner vi oss lite tryggare inför sommaren att bada med henne och allt. Hon kommer få gå simkurser när hon är äldre då jag tycker det är viktigt att kunna simma och veta konsekvenser och vad man ska göra om man skulle hamna i vatten :).

Denna gången badade Christoffer ensam med Nellie och jag var på land och tog lite bilder. Inte det lättaste på sprattlig bebis och i dåligt ljus men de funkar för familjealbumet iallafall :).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första "utekvällen" som mamma.

Daily life Permalink0
Första gången ute och första droppen alkohol sedan nyår 2013 tagen. Blev väldigt spontant och oväntat, men kul! Min systers kompis vann en tävling att få gå två stycken på Rebecca Stella's Event med Nelly "The ultimate Rebecca experience". Men så var hon i Göteborg på Summerburst när eventet var. Så min syster kontaktade dem som höll i det hela och frågade om hon kunde komma själv. De sa att hon gärna fick ta med en kompis så då övertalade Anna mig att hänga med. Var lite svårövertalade då jag redan hade planer dagen efter och det kändes fel att vara ifrån min familj två kvällar i rad. Men det var ju en once in a lifetime upplevelse så jag ringde Christoffer och frågade för säkerhets skull om det var okej och det var det självklart.

Vi skulle komma dit och få bli stylade från topp till tå (hår, smink, naglar, rubbet!), få tillfriskningar, och få plagg ur Rebeccas nya kollektion. Verkligen Mamma-lyx för oss båda! En grym systerkväll blev det och är väldigt tacksam för att jag tog chansen trots att jag känner att den tiden man drack för att bli full är förbi. Jag drack några glas och mycket vatten, alldeles lagom! Så jag vaknade dagen efter och kände mig fräsch ändå :). 


 
Till top