» Elin Algotsson

En tisdag.

Daily life Permalink0
Som ni säkert förstår är det en hel del som händer just nu. Nyss inflyttade i en ny lägenhet och nu är det snart dags att börja packa igen för en ny flytt. Förhoppningsvis vår allra sista! Julen kommer bli lite kaos bland flyttlådor och kommer inte finnas tid att lägga någon energi på julpynt i år direkt. Men det är det ju såklart värt. Desto bättre blir det nästa år istället! :)
 
Om 1 månad fyller vår lilla solstråle 1 helt år. Helt sjukt vad fort detta året har gått. Ska bli så kul att fira henne med familj, släkt och vänner. Vi har beställt en tårta redan nu så att vi vet att den hinns med. Jag har dessvärre ingen direkt ork att baka sådant själv just nu. Så jag lägger mer krut på dekorationer och sånt istället sen tror jag :).
 
Idag händer inte särskilt mycket. Jag hänger hemma med Nellie efter en kass natt för min del. Försöker ta igen lite energi helt enkelt :). 
 
 
 

Ett nytt kapitel i livet.

Daily life Permalink0
En dröm blev plötsligt sann. Idag har vi gått och blivit husägare! Känns helt jäkla perfekt och världens drömläge för en barnfamilj. Vi kommer ha 100 meter till skola och förskola, knappt 500 meter till hästhagar och världens lugn och harmoni och grannsämja. Svävar på moln av lycka just nu. Så som vi kämpat och snålat för att kunna spara till ett hus och i årsskiftet flyttar vi in i vårt nya boende i den lilla byn Kinnarumma. 
 
Vi längtar så enormt. Vi flyttade in i denna lägenheten 1 juli med tanken att "vi blir nog inte så långvariga så den kan väl kosta lite mer då". Men att vi skulle bo här i knappt 5 månader var väl inte riktigt vad vi vågade tro och hoppas. Men gud vad vi vill flytta NU och starta ett helt nytt liv och ett helt nytt kapitel. 2016 kommer bli sjukt grymt!
 
 

Vem kunde ana vart vi skulle stå nästan 3 år senare... <3

Daily life Permalink0
Livet rullar på och dagarna likaså. Vi har fullt upp med vår lilla tjej som mer än gärna vill gå men inte riktigt vågar mer än 10 steg ännu. Hon var tidig med första stegen men har behövt tid för att stadga upp sig och hitta balansen :). Himla spännande varje dag nu när det händer så mycket. Världens charmtroll som flörtar och ler med alla har vi. Kan inte låta bli att bli stolt.
 
Jag skrev på kontrakt häromdagen för att börja jobba lite extra kvällar och helger för att få in lite extra pengar. Det blir en erfarenhet rikare och skönt att få komma iväg och få sakna familjen och bara vara Elin en stund.
 
Framtiden ser otroligt ljus ut och vi har mycket på gång som vi inte kan avslöja just nu. Men det ska bli minst sagt roliga steg att ta :). 
 
Vi har det bra jag och Christoffer, men klart det är en prövning att vara småbarnsföräldrar, det tänker jag inte ljuga om! Snart ska vi ha 1-årskalas för vår dotter. Känns minst sagt surrealistiskt att hon redan ska bli 1 år gammal om 1 månad! 
 
 
 
 
Till top