» Elin Algotsson

Shoppat till hela tvåbenta delen av familjen.

Daily life, Shopping, Till bebis Permalink0
Idag var vi i knalleland en sväng efter jobbet. Planen var att hitta varsin utstyrsel inför min kusins bröllop den 17:e maj, men vi hittade lite till!

Christoffer skulle ha en kostym och allt som hör till - skjorta, skor, slips & skärp. Ingen billig historia men sedan har han en när det är dags för ev. dop och sådant i framtiden :).
 
Jag själv hade redan fixat min klänning till bröllopet dagen innan. Köpte först en klänning på ebay som var kortare framtill och lång baktill, men jag kände mig inte helt bekväm i den som gravid. Att sitta ner med en klänning som kasar upp och behöva tänka på det. Nej tack. Så letade efter något jag kände mig mer bekväm i som inte var speciellt dyrt heller. Vill ju trots allt inte lägga för mycket pengar på kläder jag bara kan ha under graviditeten och inte sedan efteråt liksom! Så jag hittade en fin långklänning som smiter åt på rätt ställen och sedan faller fint och som även funkar i sommar med. Kalasbra!
 
Jag saknade dock bekväma skor som passade till klänningen så det fick vi leta efter. Hittade gudomligt sköna ballerinaskor och sedan har ju skopunkten tag 3 betsla för 2 så jag och Christoffer passade på att köpa varsitt par så jag fick ett par gratis, hehe ;).
 
Min beställning av mammabyxor från H&M har ännu inte kommit (gått över en månad nu?!!!) så jag hade lite panik på att alltid gå i leggings. Gick in på H&M för att kolla om de hade några mammabyxor i min storlek denna gången (sist hade de ju inga alls i min storlek...) och nu hade dem minsann det! Köpte ett par som både jag och Christoffer tyckte var skitsnygga, och dessutom i samma stretchiga modelll som de jag tidigare beställt och ännu väntar på. Slog till direkt!
 
Bebis fick också en liten outfit. En jättesöt goströja med öron i strl 56 och en mössa med cirkusmönster. Från lindex bägge två. Kollat in tröjan lääänge så nu kunde jag inte låta bli, hihi.
 
 
Min stiliga karl <3
Till top