» Elin Algotsson

Ute på äventyr med min lilla tjej.

Daily life Permalink2
Idag var det en massa planering som krävdes på morgonen. Första gången vi skulle åka hemifrån själva jag och Nellie så jag var tvungen att se till att hon var matad, bytt på osv och samtidigt ha packat med alla nödvändigheter åt henne och mig. Tur att jag redan innan var tidspessimist så vi hann med god marginal :). Började med ett besök på vårdcentraler för att jag skulla lämna ett prov. Kom fram massor av tanter och frågade om Nellie och berättade om sina barn osv haha. Barn får verkligen folk att prata med en har jag märkt enormt idag :).
 
 
Efter det snabba besöket på vårdcentralen var Nellie hungrig så vad gör man? Det var bara att stanna bilen på närmsta lämpliga plats och mata. Smidigt att vara vandrande matbank även om det inte kändes jätteglammigt att sitta och amma i baksätet ;). När bebis var nöjd åkte vi och hämtade hem vagnen och sen åkte vi en sväng till stan och kikade efter kläder. Köpte ingenting dock men skönt att få strosa runt lite och kika. När jag kände mig färdig gick jag mot bilen och då var det dags för blöjbyte och matning igen haha. Så både ammat offentligt och bytt blöja i baksätet på bilen har vi checkat av idag :D. Styrde sedan bilen hem till Evelina för att hälsa på med Nellie. Jättemysigt att få hälsa på hemma hos folk och inte bara få besök hemma tycker jag :).

Just nu: sitter jag i soffan med datorn framför mig och tittar på Sveriges Mästerkock reprisen och Nellie slaggar gott. Christoffer kom nyligen hem och gav oss varsin puss, så nu är familjen samlad igen :).

 
Till top