» Elin Algotsson

Överraskad!

Daily life, Graviditeten med Zackarias Permalink1
Igår var en helt vanlig lördag. Jag och Christoffer hade planerat under veckan att umgås med några gemensamma vänner efter att barnen vilat och bara hängt allmänt och låtit barnen leka ihop. Våra döttrar är nämligen lika gamla och vi brukar ses då och då och äta ihop osv så det var ju inget speciellt alls :). När Robert fick hoppa in och jobba blev ju allt lite konstigare att inte ses allihopa men vi sa att vi kunde ses så att barnen får leka när vi ändå planerat in det så får Robert dyka upp när han jobbat klart helt enkelt så vi höll tiden ändå och åkte hem till Ninni och deras dotter Milia en stund. Knappt 15 minuter efter vi kommit dit så ringer det på dörren och vi tänker att det är väl Robert som ringer på dörren för att han tror att Ninni satt kedjan på dörren. Ninni tittar i dörrens titthål och någon håller ju för så det är ju typiskt Robert att göra en sådan sak. Men när hon öppnar var det inte Robert utan Sandra och Matilda som titta förbi och säger åt mig och Ninni att följa med.
 
Både jag och Ninni är gravida med varsin pojk och är beräknade med 3 veckor emellan så det vankades alltså Babyshower. Jag hade inga som helst aningar och inte Ninni heller, men de hade ju givetvis planerat in detta i flera veckor ihop med våra sambos så det var ju meningen att vi skulle ses just denna dagen så de fick kidnappa oss så det var väl tur för dem att det gick och lösa med barnvakt osv för Ninnis del när Robert var iväg och jobbade, haha. Christoffer fick ha hand om både Nellie och Milia en stund tills Milias farmor hämtade henne så det löste ju sig men Ninni fick lite panik först som bara skulle åka ifrån henne (fullt förståeligt!).

Jag och Ninni blev skjutsade till Matilda där de hade pyntat jättefint och gjort blöjtårtor och ordnat fika och lättare lunch. Så himla fint och mysigt allting, det märktes verkligen att de lagt ner själ i det! <3 Vi hade frågesport och "gissa bajset" (smält choklad i en blöja) och vi fick sedan en anteckningsbok var där allihopa skulle gissa när grabbarna ville titta ut, hur långa de kommer vara och vad de kommer väga. Vi får se om några veckor om någons gissning är rätt ;D. Fick jättefina saker till lillebror och en stor och en liten blöjtårta som man inte vill ta isär för de är så fina. Nu väntar vi alla otåligt på Ninni och Roberts lilla pojk som är beräknad att titta ut först i täten, 28 mars. Ska bli så kul att se om han är lik sin storasyster Milia. Vår knodd är ju beräknad 19 april så han har en liten bit kvar ännu.
 
Tusen tack tjejer för en supermysig barnledig eftermiddag och rolig dag, ni är underbara! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Tack Sandra och Matilda för de fina bilderna!
#1 - - Mirre:

Titta så fint de gjort det för dig =D

Till top