» Elin Algotsson

Inget att uppdatera er om.

Daily life Permalink0
Hej! Ja här är det himla tyst, jag vet! Men det är svårt att hitta något att skriva om då mitt liv just nu mest ser ut såhär: gå upp efter att 5 larm har ringt, sminka mig, borsta tänderna, åka till jobbet kvart över 6 (börjar halv sju) och sedan jobba till 4, komma hem och laga mat, äta, duscha, glo lite tv och sedan är jag dödströttast i hela borås och stensomnar. Klart jag hittar på andra saker ibland men tyvärr är mitt liv lite enformigt just nu och orken är obefintlig. Men jag kanske är tillbaka snart med roliga nyheter. Keep in touch! :)

Nu vet vi vad klockan är.

Daily life Permalink0
Denna veckan har inte varit speciellt händelserik faktiskt. Bara jobb och vardagsrutiner. Men nu är det helg och jag har precis ätit frukost med Christoffer. Citronyoghurt med special K-flingor, kaffe & macka med rödbetssallad och köttbullar blev det idag. Mycket gott och nu är jag så mätt att jag kan spy, haha. 
 
 
Igår åkte vi till knalleland (borås shoppingcenter) efter jobbet. Där köpte vi en stor väggklocka då jag var trött på att behöva kolla i mobilen efter vad klockan var när man kollade på tv och dylikt. Sedan gör den sig såklart snygg på väggen samtidigt så det var ett bra köp! Köpte mig även några nya bhar då de jag har började bli trånga och obekväma och fyllde inte alls sitt syfte. Fick även 3 till priset av 2 så det var riktigt bra!
 
 

Kalasdags igen.

Daily life Permalink0
Idag hade vi kalas nummer två med den andra delen av familjen, min bonusfamilj! Bjöd på smörgåstårta, kaffe och kladdkaka. Det var jättetrevligt. Morgonen och förmiddagen gick åt till allmänt fix och städning här hemma och inför kalaset. Nu är jag dödstrött och vill bara sova. Orken är helt bortblåst ur mig dessa dagar! Men får hålla mig vaken några timmar till så jag inte vaknar kalaspigg kl 2 inatt ;).

Till top