» Elin Algotsson

En otroligt lång dag på ullared!

Daily life, Shopping, Till bebis Permalink8
Herregud, jag är helt slut. Vi kom hem från en heldag på Ullared ihop med Robert och Ninni för några timmar sedan. 5,5 timmar var vi i varuhuset inklusive mat och fikapaus då. Det är mitt rekord! Aldrig varit därinne så länge och tänker aldrig vara därinne så länge igen. Var så galet mycket folk så man blev ju nästan grinig av att vara därinne... men vi härdade och dagen blev ganska bra ändå :). Har ont i ryggen, fötterna, haft sammandragningar i flera timmar och foglossningar som heter duga. Men nu har vi fått med i princip allt på våran lista och har i princip 95% av alla bebissaker färdiga. Enbart åkpåse som vi inte fick tag i någon för de var så fula... Men å andra sidan är det inget vi behöver förrän kanske nästa år ändå ;). Och blöjor hade de bara för lite större bebisar så vi valde att skippa det denna gång och köpa på oss framöver isåfall!

Här kommer bilder på alla köpen vi gjorde till bebis idag!

Musikmobil till spjälsängen, brio vyssan lull "vaggfötter" till spjälsäng, gosedjur med speldosa, täcke och kudde till vagnen, bäddset till spjälsäng och vagga, örngott till vagnkudden, plastad frotte, två lite varmare gosiga filtar, en gallerfilt, en badcape att mysa in bebis i efter bad :).









Våtservetter, babyolja, babyschampoo, zinksalva, bitring, babytops, örontermometer, badcape, tvättpåse för att inte slarva bort alla bebisstrumpor i tvättmaskinen, två mam-nappar som är extra små så att nyfödda kan ta dem, en babyborste, tossor med kaniner på, färgglad leksak, refill till blöjhinken, termos, nässug, bitring, skötunderlägg att ha i skötväskan om det krisar, en rosa body med hjärtan på, en klänning och en björnoverall.







 

 


Amningskudde, amningsbhar, bröstpump inkl. två flaskor, en nappflaska, amningskupor och parfymfritt sköljmedel till alla bebiskläder.



 
Det var nog allt. Nöjd med alla köpen och känns som vi fick med oss det vi behövde och tänkt oss :). Köpte lite saker till hemmet osv också men nu var det inte fokus på det i detta inlägget ;). Nu känner vi oss ännu mer redo för vår lilla tjej som är beräknad om 100 dagar på måndag.

Längtan blir absolut inte mindre, tvärtom!
 
#1 - - Jenny :

Vad kostade bh??

Svar: 79,95:- kostade dem :)
Elin Algotsson

#2 - - sandther:

Lekmer har kampanj på blöjor idag också! 100kr rabatt. Finns olika storlekar. ;) och tack för alla bilder! Snart ska vi också köra upp o handla!! :) http://lekmer.se/barn-och-baby/skota-o-halsa/blojhinkar-o-blojpasar/pampers-baby-dry-strl-3-m%c3%a5nadsbox-v%c3%a5tservetter

Svar: Tack för tips! :) Hoppas ni får en trevlig dag när ni ska dit! :D
Elin Algotsson

#3 - - Jenny:

Tack då vet jag då ska jag allt kolla om dom finns kvar på fredag. :)

Svar: Ja gör det :) De var jättesköna!
Elin Algotsson

#4 - - Hanna- Mamma till Alexander & Ellie, gravid med 3e knytet:

Vilka bra saker du hittade! :)

Svar: Ja jag är jättenöjd :)
Elin Algotsson

#5 - - Johanna:

Vad kostade allt ungefär? Ska till Ullared själv snart. Tänkte om det var nåt som man absolut inte får missa :)

Svar: Allt till bebis som vi fick med oss denna gången gick på ca 3200kr :)
Elin Algotsson

#6 - - Johanna:

Hej! Du detta är absolut ingen kritik, utan bara en upplysning som du kan välja att ta till dig av (eller inte såklart!). Ta en extra titt på de produkter du har köpt som ska användas direkt på babyns hud, många av de innehåller ämnen som små bebisar absolut inte mår bra av. Just de våtservetterna är inte med i detta test, men jag gissar att det är samma skit som alla andra. Kika gärna här: http://www.viforaldrar.se/Global/Vi_foraldrar/tester-guider/tester/vatservetter/TestVatservetter.pdf

Köp ICA basics tvättlappar av papper, blöt ner dem, lägg i en tätförsluten påse och ös på ekologisk babyolja (som självklart endast innehåller olja, inte nån annan smörja). Stäng påse. Klar! Hur billigt, smidigt, enkelt och ofarligt som helst. Dessutom mycket effektivare än alla våtservetter i världen!

Det finns massa bra alternativ som är både billigare och bättre! Lycka till med eran lilla bebis!

Svar: Tack för tips! :) har faktiskt vart inne på att göra egna våtservetter. Har köpt en låda för våtservetter så ska göra egna sedan. Dessa rosa vi köpte på ullared kostade inte så mycket så var la mest för att ha något :)
Elin Algotsson

#7 - - Taleha:

Hej. Som det är står alla bilden vad kostar allihop? Jag kan tar allt. Tack MVH.

Svar: Nu förstår jag inte vad du menar?
Elin Algotsson

#8 - - skåne:

vad kostade amningskudden och bröstpumpen?
trevlig blogg :)

Svar: Har för mig bröstpumpen kostade ca 389 eller något och amningskudden 99kr :)
Elin Algotsson

Till top