» Elin Algotsson

Nedräkning.

Daily life, Tankar Permalink1
Wow, idag är det 10 dagar kvar till beräknat födelsedatum. Innan oktober är slut är vi föräldrar, helt sjukt! Dagen som vi har väntat på hela 2014 är snart här. Vi försöker ta vara på våra sista dagar som ensamma genom att ha speciellt helgmys med god mat och film bara vi två, men det är svårt att njuta fullt ut när allt är tungt, gör ont och är obekvämt. Får bada varma bad nästan varje kväll för att förvärkarna börjar bli så intensivt smärtsamma i rygg och mage. Tur att vi inte betalar för vattnet här just nu säger jag bara! ;)

 
Våra gissningar på när bebis vill titta ut och hur lång hon kommer vara och vad hon kommer att väga! :)
 
#1 - - elisabeth:

hej på er......nu blir jag nyfiken,,,,jag läser varje dag,för att jag tycker ni är så himla fina och goa....är ni på bb??? har läst varje dag nu det sista,,,,,10 dagar kvar.... och sen inte läst mer....jag önskar er en massa lycka i livet och en massa gosigt med er dotter,,,/// elisabeth

Svar: Vad gullig du är! Skrev just ett inlägg för att inte oroa alla hehe! Bebisen trivs bra därinne ännu och verkar inte ha så bråttom ut så vi får snällt vänta på henne ett tag till :). Bara jag som har lite dålig uppdatering nu ;).
Tack så hjärtligt Elisabeth! Detsamma till dig!
Elin Algotsson

Till top