» Elin Algotsson

Näst sista helgen i lägenheten.

Daily life Permalink0
Jag kan knappt förstå att det bara är en helg kvar efter denna som vi bor kvar i denna lägenheten. Det går så fort men ändå så långsamt. Vi vill bara flytta NU och få ordning i huset. Det ska bli så himla underbart att starta detta nya kapitel tillsammans och få landa och få ordning innan vi blir tvåbarnsföräldrar :).
 
Det känns lite overkligt ännu och lär säkert ta ett tag att vänja sig att styra om bilen när man ska hem, hehe! Vi är jäkligt trötta på våra grannar faktiskt som spelar hög musik flera gånger i veckan ända in på småtimmarna när vi ska sova, förfestar minst varannan helg osv.  Ska bli så himla skönt faktiskt att inte ha några som stör när barnen ska sova längre ska jag erkänna lite sådär försiktigt. #bittrasmåbarnsföräldrar #gamlanu 
 
Idag vaknade vi väldigt tidigt för att vara oss och för att vara helg. Nellie bestämde sig nämligen för att det var morgon innan klockan ens var 6 vilket inte alls är likt henne. Jäkla tänder. Hon vaknade flera gånger och gallskrek och var otröstlig. Sen när hon väl vaknade på morgonen kunde hon absolut inte somna om. Men det var bara att gilla läget och vara vaken och underhålla lilla spellevinken tills det var dags för frukost. Varenda Nellie-vänlig app på surfplattan hade varit igång innan vi till slut gick upp ur sängen vid kl 8 och käkade.
 
Timmarna rullade på och jag var sjukt trött så jag joinade Nellies dygnsvila vid kl 11 och sov i lite mer än en timme medan hon sov två. Jag passade på och tog en lång dusch för att vakna till liv efter powernapen eftersom vi lite spontant bestämde oss för att fika med några kompisar efter att våra barn sovit och ätit lunch :).
 
Fikan var jättemysig och god och barnen var nöjda och glada, så det var ett perfekt litet avbrott för att komma hemifrån en stund. Vi har ju som helgtradition att åka ut till Nellies farmor och farfar (Christoffers föräldrar) så det blev en sväng dit på eftermiddagen fram tills att Nellie skulle hem och sova. 
 
När Nellie hade somnat var det dags för simpel mat och en ny decembertradition som vi har startat i år - julkalendermaraton! Vi har plöjt igenom Kaspar i Nudådalen redan och nu kollar vi Dieselråttor och sjömansmöss. Jättemysigt faktiskt och ger lite julkänsla iallafall i flyttstöket :). Vi kollade ett antal avsnitt ikväll och körde även varannat avsnitt där man fick kli på ryggen, kli i håret, handmassage, fotmassage osv. som man bad om av den andra :D. Underbart! Man blir lite pånyttkär av såna här kvällar även om man blir trött innan 22 är det ju så mysigt att bara få ge och få massage osv en stund och slappna av efter en knasig dag :).
 
 
 
 
 
Till top