» Elin Algotsson

Ny vecka.

Daily life Permalink1
En måndag idag då ja! Idag vaknade vi sent jag och Nellie. Eller ja, startade dagen sent iallafall. Blev nästan brunch snarare än frukost haha. Men vi satte på barnkanalen på tvn och käkade lite. Sen var hon på bra humör så tog lite bilder (inlägget under) och blev faktiskt nöjd under omständigheterna. Vi har ju inget julpynt uppackat förutom Nellies lilla gran och julrenen som vi köpte nyligen för den va så fulsöt :).
 
I övrigt har det  inte varit någon vidare spännande dag då vi mest varit hemma. Men det har varit fullt ös med Nellie som numera klättrar på ALLT, vila, laga vegetarisk soppa (så jäkla god!), tvättid (dock är det tack och lov Christoffer som tvättar mestadels nu då jag inte gärna springer ner med Nellie i trapporna just nu, men blir ändring på det om 2 veckor när vi flyttat!) hämtning av paket, grinig och övertrött unge, natta Nellie, laga och äta middag, hämta ytterligare paket och sen glo serie i surfplattan tillsammans och nu ligger jag här (medan Christoffer sover som en stock) med en lillebror som har party i magen och inte visar tecken på att vilja lugna ner sig på en bra stund haha. Men det är mysigt också, bara lite dum timing att vara så sjukt pigg och busig därinne så att jag inte kan sova hehe! Tur att jag får ta igen det genom att vila på dagen samtidigt som Nellie :).
 
 
 
Förövrigt är detta det bästa med att vara iväg en liten liten liten stund från Nellie (då jag hämtade paket) - uppdateringar och bilder från Christoffer. Mitt hjärta smälter verkligen som smör i solsken över hur fina dem är ihop, min lilla familj.
 
 
 
#1 - - Mirre:

Vi brukar också starta dagen med att kika lite på barnkanalen, jag sitter med henne en stund, sedan får hon kika vidare medans jag gör mig klar för jobbet sedan är det frukost och sedan är det lämnas till dagmamma osv, ja det är lite rutiner

Svar: Så mysigt :)
Elin Algotsson

Till top