» Elin Algotsson

Måndag, ny vecka och ny månad.

Daily life Permalink0
Start på en ny vecka. Satan så fort veckorna går. Nu är det juni och sommar, men vädret håller inte riktigt med. Jag vaknade och var seg efter en konstig natt. Nellie som i princip aldrig vaknar på natten vaknade kl 3 och ville gå upp. Det ville inte vi. Men till slut somnade hon om efter många om och men.
 
Sen var det tydligen morgon kl 06:30 så det var ju bara att gå upp och se glad ut. Numera kan jag inte lägga henne i myspölen och somna om en stund i soffan, för nu klättrar hon ju ur den, haha. Så ett öga är alltid öppet numera. Sålänge hon inte är i spjälsängen då, där är jag trygg med att ha henne sen vi sänkte sängen :). 
 
Vi har haft en pyjamasdag idag och myst i soffan framför Greys Anatomy. Det var inte igår. Men Nellie var inte riktigt sig själv idag så det var behövligt att få vara bara vi två och mysa :). På kvällen märkte vi tydligt att hon hade feber och hon hade dregglat pölvis och tuggat helt galet på allt hon kom åt så misstänker att det är en tand på väg upp igen. Dumma tänder! 

 
Till top