» Elin Algotsson

Smögens Havsbad.

Daily life Permalink0
Nu är vi hemkomna efter en fantastisk vistelse på Smögens Havsbad :). Christoffer fick det av mig i födelsedagspresent och så fick vi ju fira förlovningen lite extra såklart! Timing var ordet! ;) 
 
Nellie var hos sin farmor och farfar och hade det kanonbra. Hon skötte sina rutiner punktligt så de hade haft det jättemysigt. Betryggande att se om man någon mer gång behöver barnvakt. Det var ju andra gången de passade Nellie. Första gången var när vi var på bio och då skrek hon konstant hela tiden för hon hade ont i magen. Så de var nog lite nervösa nu, men det hade gått så bra så :D.
 
 
 
Vi åkte vid halv 8 på morgonen och lämnade Nellie och sa hejdå sen satte vi på gps:en och så styrde vi kosen mot Smögen. Hade avslöjat för Christoffer att vi skulle iväg och att Nellie skulle ha barnvakt :). Svårt att överraska totalt när man har gemensam ekonomi, men jag överraskade nog lite ändå, haha.
 
När vi kom fram sken solen och det var kanonfint. Vi gick in och åt lite frukost och sedan gick vi ner till spa-avdelningen. Där fick vi badrockar, tofflor och produkter för att rena huden och utföra deras tvagningsritual. Christoffer gjorde inte alla delar, men jag fullföljde det iallafall. Är så fin och len i hyn nu efter helgen :D. Efter att vi tvättat av oss gick vi in till relaxavdelningen och hängde där några timmar. Fanns "solstolar", pool, bubbelpool, frukt och dricka där som man fick utnyttja.
 
 
Efter en stund var vi nöjda och då var det dags för lunch. Vi duschade av oss och klädde på oss för att gå upp till restaurangen. Det var jättegod mat där!
 
 
 
Efter lunchen ville vi ut och gå lite i det fina vädret så vi gick bland klipporna och längs smögenbryggan tills vi skulle checka in på rummet innan vi skulle få våra behandlingar.
 
 
 
 
 
 
Jag hade bokat in massage till båda två då det är typ det bästa som finns. Min massagetid var först, kl 15:20 och under tiden vilade Christoffer på rummet, sen var det hans tur kl 16:15 och då skulle jag vila lite men istället dekorerade jag i rummet och sen la jag mig för att vila. När han kom upp i rummet så var vi båda trötta så vi la oss och vilade ihop en stund. Vi bestämde oss för att vila tills vi skulle fixa oss för att äta middag vid 19 :).
 
 
 
 
 
Middagen var jättegod och vi drack öl och cider till maten (dock alkoholfritt då vi inte kände behov av att bli onyktra). När vi hade ätit klart och kände oss nöjda ville vi ner och utnyttja relaxen en stund till innan vi skulle gå upp och lägga oss. Då var vi helt ensamma där nere och vi såg solen gå ner vid havet. Helt perfekt verkligen.
 
 
 
 
Hade lite svårt att somna igår natt utan Nellie i samma rum, även om hon hade det jättebra. Det kändes ju som man hade glömt henne någonstans och aldrig mer skulle få se henne, ungefär. Hönsmamma som man är! ;)
 
Innan vi skulle checka ut och åka hem så åt vi hotellfrukost och chillade en stund, sen packade vi ihop och åkte hemåt till Borås. Vi ville fort hem så vi fick träffa vår lilla älskling! 
 
 
 
Denna helgen har varit kanonbra och denna spa-weekend behövdes verkligen! Man fick en liten nytändning och kände sig nykär och nervös på nytt och samtidigt så jäkla nöjd och tillfreds med hur livet är idag. Vilken underbar kille jag har vid min sida som är pappa till vårt barn. Jag är lycklig och tacksam som får dela allt detta med mitt livs kärlek. Alla resor och äventyr vi ska på. Jag längtar! <3
Till top