» Elin Algotsson

Äntligen april.

Daily life Permalink0
Våren är väldigt välkommen just nu. Älskar att kunna gå med tunn jacka och känna de ljumma friska vindarna i ansiktet. Det man längtar så till varje år efter en lång grå vinter med en massa slask. Det kommer bli väldigt härligt att lillebror är här när det är så ljust och fint ute med alla vårblommor och knoppar på träden. Längtar efter grönska och färg ute nu. Nu är månaden vi väntat på äntligen här. Månaden vår sista kompletterande pusselbit är beräknad. Nellies lillebror och vår son.
 
Idag byggde Christoffer färdigt vår gungställning till barnen som vi planerat sedan innan vi ens flyttade in. Så himla kul att kunna gå utanför dörren bara och låta Nellie gunga som älskar det så! Vi hittade ingen färdig som levde upp till våra krav varken prismässigt eller storleksmässigt så därför byggde vi en själva. Mycket billigare och tåligare än de vi själva hade som små. Det känns ju såklart ännu roligare i efterhand att kunna säga att han byggt den själv med. Det ska dit en gunga som klarar en vuxen människas vikt också och det var även en av anledningarna till att vi ville bygga den själv.
 
Vi var på aurorasamtal i fredags och det var en stor sten som släppte från mina axlar efter det. Nu är jag inte alls lika rädd inför kommande förlossning utan snarare förväntansfull och taggad. Det är 17 dagar till BF idag, men han är färdigbakad och vi är mer än redo för lillebrors ankomst. Ett aprilbarn vet vi med största sannolikhet att han blir, men vilket datum återstår att se <3
 
 
 
 
Till top